Affiches die beklijven zonder te plakken


In 1938 riep men ook: Wordt wakkerrr !!!

Boycot NOS NPO RTL4 NWO Propaganda

Makke schaapjes nietsvermoedend op weg naar...

Wanneer men, de huidige mondiale sociale situatie in ogenschouw nemende, de associatie maakt met de periode vlak voor de aanvang van de tweede wereld oorlog, dan kijkt men verschrikt op.
Men voelt de bui wel hangen maar men wil er niet aan.
De parallel van besmet zijn met Corona en daarom traceerbaar zijn via gsm, en het moeten dragen van Jodenster durft men nu ook nog niet aan. Het zal je maar gebeuren. Je bent “besmet verklaard” met een nagenoeg onschuldig ( laboratorium) virus en je moet dit in je mobiele app ronddragen. Iedereen in je omgeving die deze app ook heeft zal je gaan behandelen als ware je een melaatse, iemand met een uiterst besmettelijke, zeer dodelijke ziekte. Moesten de Joden ook niet met een ster gaan lopen??? Waar kregen zij ook al weer de schuld van? Beiden komen op het zelfde neer maar het gebeurt nu subtieler.

Corona is nog milder dan Influenza B als ik de berichtgeving mag geloven. Minder mensen overleden (direct) aan de gevolgen van Corona dan aan influenza B in 2018. Let wel: in beider gevallen zouden deze mensen toch wel gestorven zijn maar de Influenza B ( “griep virus”) en de Corona gaven het finale duwtje. In België is nagenoeg ELK overlijden een Corona geval. Het RIVM laat zich financieel ondersteunen door Überklootzak/ Satanist Illuminati Bill Gates ( Mister “reduce world population with 15% by vacination...) . Hoe betrouwbaar ben je dan als instituut waar nota bene Mark Rutte zijn beslissingen van af laat hangen? Mark Rutte is een Free Mason, vrijmetselaar, die zijn het voorportaal van de Illuminati. Deze club zijn fanatieke voorvechters en wegvoorbereiders van/ voor de nieuwe wereld orde. De RTL4- tjes en de SBS- jes en de NOS- jes zijn allen opgekocht door het zelfde heerschap die ons ook naar de New World Order willen loodsen. De elite krijgt alle revenuen uit het zwoegen van het plebs, het gepeupel, de bourgeoises. De wakkeren onder ons weten wel waar dit heerschap naar toe wil.
Vlak voor de tweede wereldoorlog werd er ook gewaarschuwd voor de intenties van ons aller bekende Adolfje. De waarschuwingen werden in de wind geslagen. Zo ook nu. Over 5 jaar hebben we een politiestaat/ wereld. Mits het stompzinnige, hopeloos telefoonverslaafde volk zich gaat roeren.
Ik zag dit niet zo snel gebeuren. Wellicht dan toch?