Affiches die beklijven zonder te plakken


Kees Faasse omzeilt de Mainstream Media


Kees Faasse uit Doetinchem heeft wel een heel erg originele manier gevonden om de propagandakanalen met hun censuur te omzeilen.
Hij rijdt rond in een bestelbus met, voor de Corona-aanhangers (what's in a name!) tenminste, provocerende uitingen. Hij rijdt hier geheel Nederland mee rond. Hij oogst complimenten en verontwaardiging, zoals te verwachten is.
Heel spitsvondig als je het mij vraagt, maar eigenlijk kun je ook haast niet anders meer in deze tijden van Big-Tech bedrijven als Google en Instagram Facebook enz. die het internet integraal censureren.

Deze voormalige tuinmeubelfabrikant laat zich uithoren bij Flavio in blckbx.tv. Zeer de moeite waard om daar eens te kijken, ook voor de andere video's op de site van Blckbx.nl.
Hoor het ook eens van de andere kant!
Met enige regelmaat publiceert hij in, jawel, de Volkskrant! Dit doet hij middels het plaatsen van de bekende krantenadvertentie. Kennelijk heeft hij zelfs een contract voor tien plaatsingen.
Op diverse social media zijn hierover nogal uiteelopende uitingen, waaronder ook onbegrip, te lezen. Van de Volkskrant is namelijk bekend dat ze de overheidslijn volgen inzake Covid-19.