Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 8-september 2021


Chemtrailing in the Netherlands/ Chemtrails in Nederland


Deze genocide is nu al 25 jaar bezig
De mensen die dit aanrichten financieren dit met belastinggeld. Allicht dat chemtrailing uitgelegd gaat worden als maatregel tegen de temperatuurstijging op aarde, wanneer de Corona hoax voorbij is.
Feit is wel dat chemtrailing, het uitstorten van chemicaliƫn in de atmosfeer, nogal in de gaten begint te lopen nu. Hoogst waarschijnlijk zal de klimaat hoax zich binnenkort aandienen. Ze zullen tegen die tijd een positieve draai aan chemtrailing willen geven maar vergis je niet, onderzoek wees uit dat chemtrails zeer schadelijke stoffen bevatten. Alles wijst erop dat dit een instrument is wat ingezet wordt om de depopulatieagenda van de Verenigde Naties uit te voeren. Bodemonderzoeken wijzen uit dat er exorbitant veel gifstoffen in de grond zitten daar waar veel getrailed wordt.
How it works/ Hoe werkt het?

Hier zie je twee filmpjes over hoe er gewerkt wordt. Het ene filmpje geeft een regulier condensspoor weer; een normale situatie. Maar met enige regelmaat komt er een vliegtuig voorbij welke een spoor sproeit met, veelal, radioactieve materialen zoals barium, polonium en strontium, zoals zichtbaar in het andere filmpje.

Ook zit er veelal nano-aluminium in wat zeer schadelijk is voor de hersenen en vrijwel direct door het lichaam opgenomen wordt bij inademing.Dit spoor verwaait zodat een groot gebied "getroffen" kan worden. De normale uitstoot van een vliegtuig ziet u in het linker filmpje, dit noemt men ook wel een contrail. Dit is een condensspoor.
Rechts een registratie van een chemtrail. Op deze pagina wordt alles omtrent chemtrails gedetaileerd uitgelegd.Ga naar "chemtrails inzendingen"